Söker du present till en person mellan 59 och 67 år?

Varför inte ge bort en bok som hjälper din vän att planera hur och när hon ska gå i pension!

Planera Pensionsuttagen Rätt!är boken som förklarar hur man kan ta ut pension på olika sätt.

En 60-års present som inte kostar skjortan!Pensionen kan kännas avlägsen för den som fyller 60 år men det är precis då man måste börja planera. När man har 5 år kvar till pensionen finns det nämligen fortfarande tid att rätta till om man kanske har gjort fel när man har sparat inför pensionen. Boken Planera Pensionsuttagen Rätt! reder ut begreppen och förklarar hur man ska göra för man ska få så bra ekonomin som möjligt när man är pensionär.

Den perfekta 61-års presenten!

När man fyller 61 år får man lov att börja lyfta allmän pension. Är det bra eller dåligt? Boken Planera Pensionsuttagen Rätt! är en välkommen present som har räddat många genom att hjälpa dem att planera rätt inför sin pensionering.

62-års presenten som man inte kan vara utan!

En del har rätt till slutbetalning av sin pension vid 62 års ålder vilket gör det möjligt för dem att gå tidigt i pension. Boken Planera Pensionsuttagen Rätt! förklarar detta och mycket mera som man måste veta när man ska planera sin pension.

En present till 63-åringen!

63-åringen grunnar på pensionen men behöver oftast hjälp. Boken Planera Pensionsuttagen Rätt! är en välkommen present som förklarar vårt krångliga pensionssystem.

Vad önskar sig 64-åringen i födelsedagspresent?

Den som fyller 64 år har normalt bara ett år kvar till pensioneringen. Den som planerar att gå i pension vid 65 års ålder står inför stora förändringar. Om man lyfter sina pengar i rätt ordning kan man få mycket mer ut av sina pensioner. Hur detta hänger ihop lär man sig genom att läsa boken Planera Pensionsuttagen Rätt! som är den absolut givna presenten.

Present till 65-åringen?

Vissa går i pension. Andra bestämmer sig för att jobba kvar. Vilka blir konsekvenserna i de olika situationerna? Jo, här öppnar sig ofta ett förhandlingsläge för den anställde. Hur då? Läs mer i boken Planera Pensionsuttagen Rätt! som reder ut begreppen.

Vad ger man vännen som fyller 66 år i present?

Om man fortfarande arbetar är boken Planera Pensionsuttagen Rätt! guld värd. För den som har gått i pension är den kanske inte lika intressant.

67-åringen vill säkert hellre få en flaska gott vin i present!! Men om hon fortfarande arbetar och inte har tagit ut sina pensioner är boken Planera Pensionsuttagen Rätt! fortfarande aktuell och läsvärd.